Brugte biler

Vi er medlem af Dansk Bilbrancheråd.

Hos Toftlund Autocentral handler du trygt din næste brugte bil. Vi levere bilerne klargjort og nysynet hvis du ønsker dette. Vi kan sammen gennemgå bilen fra top til tå. Så ved du hvad du køber.

Vi kan også hjælpe dig med salget af din bil, så kom ind til en snak, vi klargører bilen, tager billeder og tager os af alt det praktiske, vi har netværk og onlinesalg der gør salget af din bil hurtigt overstået.

Alle biler i detail sælges/købes efter købeloven. Er du ikke tilfreds med købeloven eller ønsker mere sikkerhed i form garanti kan du tilkøbe ekstra garanti fra 3 mdr og helt op til 12mdr. Spørg os, og vi beregner gerne en skarp pris! Har du specielle ønsker i forbindelse med din nye brugte bil, hjælper vi dig gerne. Vi har stort netværk, og vi finder gerne i samarbejde med dig din nye brugte bil.

 

p

Finansiering

Vi tilbyder hjælp til finansieringen. Vi samarbejder med Basisbank – Her kan du få tilbud på alle finansieringsmuligheder og vælge det der passer dig bedst.

Vi tilbyder også finansiering af dit værkstedsbesøg. Så har du en bil der står for en reparation som budgettet ikke er klar til, så kan vi også hjælpe dig. Spørg os endelig

Biler til salg